Miere Naturala Bio - ClujLivrare gratuita in Cluj Napoca
Bun venit !
Puteti sa va autentificați sau să vă creați un cont.
Comanda curenta
Cosul de cumparaturi este gol

Cum se poate face plata?

Magazinul online mierenaturalabio.ro va pune la dispozitie mai multe modalitati de efectuare a platii: 

Plata la livrare direct catre reprezentantul nostru - pe raza localitatii Cluj Napoca. Pentru comenzi mai mari de 60 Lei, oferim transport gratuit pentru livrarile la locatii din Cluj Napoca.

 

Plata in sistem ramburs 

Achitarea contravalorii comenzii se face in momentul livrarii coletului direct catre reprezentantul firmei de curierat rapid. Daca optati pentru aceasta modalitate de plata, contravaloarea serviciului de livrare este suportat de client. Peste anumite valori ale comenzii dvs. puteti beneficia de reduceri de pret sau de transport gratuit, de aceea va rugam sa solicitati aceste informatii in momentul confirmarii telefonice a comenzii plasate de dvs. pe site-ul nostru.

 

Important de stiut... 

Pentru livrari in afara retelei de distributie de obicei se percep taxa de transport suplimentare in functie de tarifele practicate de firma de curierat selectata si de numarul de kilometri parcursi in afara retelei de distributie. La primirea coletului continand comanda dvs. va trebui sa achitati si contravaloarea taxelor de transport catre firma de curierat rapid aleasa de dvs. Chitanta si factura aferenta taxelor de transport va fi emisa de catre firma de curierat rapid.

MiereNaturalabio.ro © 2018 I.i. Cacoveanu Semida Anamaria ~ Home ~ Despre noi ~ Cont Client ~ Galerie Foto ~ Evenimente ~ Contact ~ Păstură ~ Laptisor de matca ~ Cosmetice apicole